Årets mottakere er:

Sondre Laurits Rød Goska er 14 år og bor i Mysen.
Han har drevet med downhill-sykling i fire år for Mysen IF Sykkel, en klubb som har løftet frem flere talenter gjennom årene. På tross av sin unge alder har Sondre allerede flere imponerende plasseringer å vise til. I 2018 kom han på 2. plass under NM i Drammen, og vant sammenlagt Scandinavian Cup. Han har også begynt å markere seg på resultatlistene ute i Europa. Vi mener det i Sondre Goska finnes en fremtidig internasjonal downhill-stjerne.

Emilie Hellum Johansen er 20 år og kommer fra Sarpsborg. Emilie har sunget i kor mer eller mindre hele livet, men har de siste fire årene sunget i Sarpsborg Kammerkor. Musikken har også vært ledende for hennes utdanningsvalg. Hun har vært solist under Det Norske Blåseensembelets nyttårskonsert, vært solist sammen med Nordic Tenors i Oslo Domkirke og koret for Secret Garden, samt mange andre imponerende fremføringer.
Dette er ikke det første stipendet Emilie mottar. Hun er tidligere mottaker av Drømmestipendet fra Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping, samt John Dalenes Minnefond, men får nå det vi mener er det mest eksklusive av dem alle; Eidsberg Sparebanks Stipend for Unge Talenter.

Emil Martinsen Lilleberg er 18 år og kommer fra Sarpsborg. Han begynte på Sparta Ishockey sin hockeyskole allerede som 4-åring. Det må ha vært en god skole, for han spiller nå for både U18- og U20-laget. Som kaptein ledet han faktisk U20-laget til bronsjemedalje i VM. Han spiller nå på elitelaget til Sparta, og ble kåret til "Rookie of the year” (årets nykommer) i Get-ligaen. Emil sitt mål er å komme inn i den amerikanske NHL-ligaen, og det har vi stor tro på at han vil klare.