Oppdatert 18. februar 2021
Da har vi endelig åpnet dørene igjen! Husk likevel å begrense besøk til det som er nødvendig, og at vi løser det aller meste på telefon og mail. Husk også å følge normale smittevernsråd.

Oppdatert 10. februar 2021
Da ble det ikke den åpningen vi hadde håpet på. Men, vi fester vår lit til at det blir lettelser neste uke. Som alltid kan du fortsatt treffe oss på telefon og e-post. Hold ut! 

Oppdatert 4. februar 2021
Eidsberg Sparebank følger myndighetenes retningslinjer og holder dørene lukket frem til 10. februar og ny orientering. Vi gleder oss til å treffe dere igjen når det åpnes for det! I mellomtiden treffer dere oss på telefon og e-post.

Oppdatert 25. januar 2021
Ikke slik vi helst skulle startet 2021, men pga utviklingen i smittesituasjonen er banken stengt for fysiske besøk. Våre automater er fortsatt tilgjengelige og det er vi også - på telefon (69 89 91 00) og e-post (post@esbank.no). Slik skal vi løse det aller meste for deg!

Vi håper dere har forståelse for disse tiltakene. Vi oppdaterer dere med ny informasjon hvis situasjonen endrer seg. Takk og ta hensyn til hverandre ❤️