Det har den siste tiden kommet mange nye ansikter i Eidsberg Sparebank (og det kommer flere). Vi er veldig glade for at disse vil være med å styrke organisasjonen videre, slik at vi kan være en best mulig bank for deg. Her kommer en liten presentasjon av disse:

 
Anette Buer Lia

Anette Buer Lia – Rådgiver Kundesenter (Mysen)

Mine oppgaver i banken er å hjelpe våre kunder med dagligbank tjenester. Her besvarer jeg epost og telefon fra kundene, og hjelper rådgiverne i banken med dagligbank henvendelser. Jeg har også ansvar for bedrifters betalingsformidlingstjenester, så jobber mye med bedrifter og deres regnskapsførere.

Som ei lokal jente fra Hærland ser jeg fram til å jobbe og utvikle meg i lokalbanken, da vi er en kjempegod gjeng som gjør alt vi kan for kundene våre. Jeg har i flere år bodd i Kristiansand mens jeg studerte økonomi, men er nå kommet hjem til Indre igjen, og gleder meg til tiden her i Eidsberg Sparebank.

 

 
Anna Maria Volden

Anna Volden – Kunderådgiver Privat (Mysen)

 Mine oppgaver her i banken er å hjelpe privatkunder med fondssparing og investering. På sikt skal jeg bli en bredderådgiver på privatmarkedet, så jeg kan bistå og rådgi både når det gjelder forsikring, lån og sparing og plassering. 

Jeg er fra Trømborg, nå bosatt i Havnås. Som nyutdannet siviløkonom er jeg nå klar og takknemlig for å starte arbeidslivet i Eidsberg Sparebank.

 

 
Hans Kristian Bekkevard

Hans Kristian Bekkevard - Fagansvarlig Kreditt BM (Sarpsborg)

 Stillingen min er fagansvarlig kreditt for bedriftsmarkedet. Oppgavene mine er knyttet til kredittprosessen i banken, med vekt på å bidra til å videreutvikle bankens arbeid med kredittsaker. Det omhandler både analyser, vurderinger og dokumentasjon i den enkelte kredittsak. Videre gjennomfører jeg en del årlige engasjementsgjennomganger og skriver kredittsaker på utvalgte kunder i samarbeid med den enkelte rådgiver. Det dreier seg i første rekke om litt større engasjement eller saker som krever spesiell oppfølging. Jeg har også ansvaret for å forberede og gjennomføre de ukentlige møtene i bankens kredittkomité.   

 Jeg er 45 år, gift og har tre barn og bor på en gård i Halden. Jeg er opprinnelig fra Askim, men har ikke bodd i Indre siden jeg var 18 år. Underveis har jeg gjort litt forskjellig; det ble endel år i Forsvaret før jeg studerte til siv. øk. Etter det har jeg jobbet med økonomi på et eller annet nivå. Både innen finans, som foreleser ved Høgskolen og nå siste fire år i bank. Det ble nesten 12 år i Oslo før vi flyttet på bygda og ble kornbønder i Halden på min kones familiegård. Jeg begynte i Eidsberg Sparebank i mars, og trives veldig godt.

 

 
Harald Østby

Harald Østby – Fagansvarlig Plassering og Sparing (Mysen)

 Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som Fagansvarlig Plassering og Sparing. Dette er et område jeg alltid har sett på som interessant og spennende.

Min bakgrunn er nok relativt bred sammenlignet med mange andre. Da jeg har hatt lang fartstid innen små og store teknologi- og industri-selskap, stort sett med ansvar for salg og ledelse. Jeg har vært selvstendig næringsdrivende, jobbet i Kongsberg Gruppen og nå sist vært hos TTC Norge. I tillegg har jeg også hatt flere styreverv i inn og utland, og ikke minst sittet i styret i Eidsberg Sparebank en del år. Min akademiske bakgrunn er i utgangspunktet teknisk, men gjennom lederutvikling i Kongsberg har jeg også gjennomført kurs tilsvarende en MBA.

Det er jo selvfølgelig også ekstra hyggelig at jeg skulle begynne her i Eidsberg Sparebank, siden min far også jobbet her i mange år.

 

 
Marthe Eline Slang

Marthe Eline Slang - Trainee Kundesenter (Sarpsborg)

 Jeg studerer økonomi og jobber som trainee på kundesenteret i Sarpsborg ved siden av studiene. Jeg er 20 år og bor i Skjeberg. Mine oppgaver er å hjelpe kunder med dagligbanktjenester, både i skranken, per e-post og telefon. Jeg ser frem til å utvikle meg og skaffe nye erfaringer i Eidsberg Sparebank.

 

 
Ravi Borgen-Chandarana

Ravi Borgen-Chandarana - Autorisert Finansiell Rådgiver (Sarpsborg)

Jeg er ny rådgiver på Sarpsborg-kontoret. Mine oppgaver er å jobbe med PM i BM her. Min forrige arbeidsgiver var Sarpsborg 08, hvor jeg var Salgssjef Bedrift, men jeg har 13 år i bank og forsikring. Ellers så er jeg en lokal familiemann fra Sarpsborgs beste side, Borgenhaugen, som for øvrig ikke er oppkalt etter meg. Som person er jeg arbeidsom, positiv og uredd. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med nye og eksisterende kunder av Eidsberg Sparebank.