Hopp til innholdet

Daglig drift

Vi ønsker at bedriftshverdagen din skal være så effektiv og enkel som mulig, og vil derfor hjelpe deg med å finne de beste produktene for din daglige drift.

To ansatte i et verksted står og ser på en PC

Alt du trenger - med rådgivning hele veien

Hos oss får du alle tjenester og produkter du trenger for å styre din bedrift i hverdagen. 

Du får du en fast bedriftsrådgiver og sparringspartner som ser helheten, og finner gode løsninger tilpasset dine behov.

Som lokalbank har vi korte beslutningsveier og rask saksbehandling. Som bedriftskunde hos oss gir du tilbake til lokalmiljøet.

Kontakt oss om spørsmål knyttet til daglig drift

Nettbank og mobilbank, desktop, nettbank desktop, mobil- og nettbank

En enklere bankhverdag med mobil- og nettbank

Nettbanken gir deg tilgang til praktiske selvbetjente løsninger som gjør det enklere å håndtere bedriftens økonomi.

Spørsmål om daglig drift

Nettbank gir bedrifter mulighet til å håndtere finansielle daglige gjøremål effektivt online eller gjennom en integrasjon med regnskapssystemet. Dette inkluderer alt fra betalinger til saldoforespørsler, noe som sparer tid, gir bedre kontroll og øker produktiviteten.
 
Mobilbanken gir deg som bedriftseier tilgang til kontoene dine på farten, noe som er ideelt for rask kontroll og styring av økonomien, samt økt fleksibilitet.
Ta enkelt betalt når du møter kundene ansikt til ansikt gjennom en umiddelbar og mobilvennlig betalingsmetode, eller øk konverteringsraten og gi en forbedret kundeopplevelse ved å ta betalt med Vipps på nett.
Kredittkortet Eika Bedrift kommer med funksjoner som utvidede kredittgrenser og detaljerte utgiftsrapporter som kan hjelpe med kostnadskontroll og økonomisk styring.