En langsiktig partner

Som bedriftskunde i Eidsberg Sparebank får du en langsiktig partner for din bedrift.
Bedriftsrådgiverne i Eidsberg Sparebank

Hvorfor velge oss?

Det å starte eller å drive en bedrift er både utfordrene og givende. Man blir stilt ovenfor valg som har konsekvenser for fremtiden, men som man kanskje ikke føler seg kompetent eller sikker nok til å ta. Sannheten er at dette gjelder de aller fleste, og det er der vi kommer inn i bildet. Ja, vi kan levere det aller meste av produkter som forenkler og effektiviserer hverdagen for din bedrift - enten det er et lite enkeltpersonsforetak eller et konsern, men enda viktigere enn det sitter vi med kompetanse og erfaring som vi gjerne deler med deg. Som lokalbank er det ikke bare i vår interesse å hjelpe deg slik at vi beholder deg som kunde, det er også i vår interesse å bevare ditt bidrag til lokalsamfunnet. Vi vil gjerne være en langsiktig partner for din bedrift.

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse

Avtale = kvalitet

Ønsker du å snakke med rådgiveren din, er det fint om du avtaler tidspunkt på forhånd. Da er vi sikre på at vi har nok tid til deg og kan tilby deg den kvaliteten på rådgivningen som du fortjener. Ta kontakt på 69 89 91 00 eller post@esbank.no for å finne et passende tidspunkt.

Bedriftsetablering

Hvis du skal etablere et enkeltpersonforetak, må du registrere dette i Enhetsregisteret. Når dette er gjort kan du ta kontakt med banken for å opprette de nødvendige produktene og avtalene for å komme i gang. Skal du starte et aksjeselskap er det litt mer komplisert og vi anbefaler å kontakte f.eks et regnskapsbyrå som kan assistere deg med dette. Det første skrittet er å gjøre klart et stiftelsesdokument. Banken bistår med å opprette en konto for aksjekapital basert på stiftelsesdokumentet. Deretter innbetaler bedriften aksjekaptial, hvorpå banken bekrefter aksjekapitalen til den som bistår med registreringen (ofte regnskapsfører eller revisor). Når hele registreringen er gjennomført vil du få et organisasjonsnummer, og bedriften kan offisielt opprettes i banken.

Hva trenger du?

Det finnes mange produkter og tjenester som enten åpner muligheter for deg, eller gjør hverdagen enklere. Hva som er nødvendig eller lurt å ha for din bedrift, kan være annerledes enn for andre bedrifter. Har du f.eks ansatte er det en rekke lovkrav som må oppfylles, som forsikringer og pensjonsordning. Dette hjelper vi deg med.

På neste side ser du er oversikt over hva vi vil kartlegge sammen med deg, slik at du, din bedrift og eventuelt dine ansatte er sikret. Det handler ikke bare om en liste med produkter, men også hvordan de tilpasses og benyttes. Utviklingen på dette området går raskere enn noen gang. Flere ganger i året får vi nye produkter og tjenester, noe som gjør at ditt kundeforhold hos oss stadig er i utvikling. Din suksess er vår suksess.

Dette er Eidsberg Sparebank

Eidsberg Sparebank er en selvstendig lokalbank som ble stiftet helt tilbake i 1848. Som deleier i Eika Gruppen er vi, sammen med rundt 80 andre lokalbanker, med i Eika Alliansen, noe som gjør at du som kunde har tilgang til det samme produkt- og tjenestespekteret som i storbankene, men ikke på bekostning av tilgjengelighet og lokalkunnskap. Vårt hovedkontor ligger i Mysen, mens vi har en stadig voksende filial i Sarpsborg. Våre kunder kommer hovedsakelig fra Østfold, men Akershus og Oslo er også sterkt representert. Disse velger oss fordi vi har noe som våre konkurrenter ikke kan tilby.

Eidsberg Sparebank har de siste årene blitt rangert som en av de økonomisk mest solide bankene, og vi scorer konsekvent langt høyere enn storbankene på kundetilfredshet. Dette er viktig for oss, fordi vi ønsker lange og trygge relasjoner med våre kunder. Det er ikke uten grunn at vårt motto er "Med omtanke for mennesker og verdier - siden 1848".

Snakk med oss!

Eidsberg Sparebank er en bank hvor man kan snakke med folk. Mange ønsker å løse ting på egenhånd, så vi forsøker å tilby tjenester og informasjon som gjør det enkelt, men hvis du ønsker hjelp, mer informasjon eller råd, står vår kompetanse tilgjengelig for deg - uansett hvor stor eller liten kunde du er.

Husk at det ofte kan være andre i banken som raskere kan hjelpe deg enn rådgiveren din. Ta derfor gjerne kontakt med sentralbordet/informasjonen først for å bli guidet til rett person/sted.

Måter du kan nå oss:

Telefon: 69899100
E-post: post@esbank.no

Du kan også treffe oss på Facebook.