Kjøpe din første bolig?

BLU Uno har bankens desidert beste betingelser, forbeholdt de under 34 år som skal kjøpe sin første bolig.

Å bevege seg ut i boligmarkedet er et stort skritt, som for mange føles litt skremmende. Men slapp av, vi er her for å hjelpe deg. Ikke bare kan vi tilby en svært god rente på førstehjemslån gjennom BLU Uno, vi har også rådgivere du kan snakke med, som loser deg trygt gjennom prosessen. Det er lurt å kontakte oss så tidlig som mulig, gjerne før du har funnet boligen du ønsker, slik at vi sammen kan lage en plan for hva du skal gjøre når drømmeboligen dukker opp. 

Slik går du frem:

- Ta kontakt med oss på e-post eller telefon (69 89 91 00) og si at du ønsker å snakke om førstehjemslån. Vi finner en rådgiver som passer deg, enten i Sarpsborg eller i Mysen, og setter opp en avtale når det passer deg. Eventuelt kan du kontakte en av ungdomsrådgiverne under. I møtet kartlegger vi din økonomi og dine ønsker, slik at vi kan hjelpe deg å realisere boligdrømmen. 

- Hvis du ønsker å søke om lån umiddelbart, kan det også gjøres digitalt. Bruk låneguiden lengre ned på denne siden. 

 

Fra 1,59 % rente.

Digital lånesøknad

Ungdomsrådgivere Mysen

Therese Tveten
Rådgiver Privatmarked / Autorisert rådgiver Sparing og investering / Autorisert rådgiver Kreditt / Autorisert rådgiver Personforsikring / Autorisert rådgiver Skadeforsikring
Telefon: 46970245

Ungdomsrådgivere Sarpsborg

Lånekalkulator

Se hvor mye du kan låne

Se hvor mye du kan låne til bolig, og hvor mye lånet vil koste!