Ti “gullbarrer” er gjemt på ulike steder i Østfold. Fem av dem befinner seg i Trømborgfjella som er et stort friluftsområde øst for Mysen, og fem i Sarpsborgmarka, rett nord for Sarpsborg-sentrum. Hver av disse har en verdi på kr 1.000,- når de leveres inn til Eidsberg Sparebank. Legger man ut bilde av seg selv på funnstedet sammen med skatten på Facebook-siden vår (www.fb.com/esbank) får man kr 500,- ekstra i premie! 

I skattekartet finner du all informasjon som er tilgjengelig om hvor skattene befinner seg (ikke noen vits i å spørre om mer - vi svarer ikke! ;-) ).

Vi håper årets skattejakt vil by på mye spenning og flotte naturopplevelser for dere som deltar! Det skal være litt vanskelig, men alle har samme mulighet til å finne en (eller fler). Husk å sjekke vår Facebook-side (www.fb.com/esbank) for oppdateringer om fremdriften i jakten, og hvilke som er funnet. Skattejakten varer helt til siste skatt er funnet.

Obs: Er du så heldig at du finner en av skattene, ber vi deg sende en e-post til ntn@esbank.no 
så fort som mulig! 

Instagram-konkurranse
Som i fjor er det flere måter å vinne på. Ved å legge ut Instagram-bilder av din skattejakt og merke/tagge bildene med #skattejakten2016 kan du vinne inntil 
kr 3.000,- for beste bilde ved jaktens slutt. Kreativitet og humor blir vektlagt.
Instagram er en app som kan lastes ned til smarttelefoner. Les mer på www.instagram.com 

Link til kartet: Skattejakten 2016 (PDF)

Oppdatert 06.11.2017: Skattejakten 2016 er nå avsluttet. Følg med på våre facebook-sider for å se når neste Skattejakt starter!

Pr 01.09.2016 var disse funnet: Nr 1, 4, 7, 8, 9 og 10. Følg oss på www.fb.com/esbank for få helt oppdatert informasjon.
Hint: Hva betyr de små kryssene i kanten på kartene tro? Hmm...