22 år og bank

Er du i rute for å realisere planene dine?

Ung kunde? Snakk med oss!

På kundesenteret vårt er vi en hel gjeng som gjerne vil hjelpe deg som ung bankkunde og svare på de spørsmål du måtte ha om bank og forsikring. Ring oss på 69899100 eller send en e-post til post@esbank.no.

Hva er dine planer?

Bolig? Bil? To ting på B som absolutt ikke er Billig. Du kan selvsagt satse alt på at du vil vinne i lotto eller at det dukker opp en arv fra en rik onkel du aldri har hørt om, men vi kan nesten garantere at det ikke skjer. Så da er det sparing som gjenstår.

Sparing høres ikke så gøy ut, men det føles faktisk veldig bra når du først kommer i gang. Og det beste av alt; det er en perfekt gave til deg selv i fremtiden - en person du bør ta veldig godt vare på.

Boligsparing for unge

BSU kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig, og er et svært gunstig spareprodukt som gjør veien til egen bolig kortere.

  • Du kan spare med BSU til og med det året du fyller 33 år.
  • Du binder deg ikke til fast sparing.
  • Du får bankens beste rente på innskudd.
  • Kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig.
  • Ektefeller og samboere kan opprette hver sin BSU-konto.

Tilgjengelig når du trenger det

Visste du at du kan få hjelp på telefon fra kl 07 til 23 på hverdager, og 09 til 23 i helgene? Noen ganger hender det at man trenger hjelp også utenfor bankens åpningstider, så vi utvidet telefontidene slik at du også kan få hjelp på kveldstid og i helgene.

Karrierestartpakken