Vi har styrket laget i Eidsberg Sparebank med mange nye ansatte den siste tiden. I sommer presenterte vi seks nye medarbeidere, og nå har vi enda et par nye ansikter å presentere for dere.

Cecilie Lervik

Cecilie Lervik - Rådgiver Kundesenter (Mysen)

Mine oppgaver i banken er å hjelpe våre kunder med dagligbanktjenester. Her besvarer jeg epost og telefon fra kundene, og hjelper rådgiverne i banken med dagligbank henvendelser.

Min bakgrunn er litt annerledes med erfaring fra både hotell, kurs og konferanse, forsikring og pensjon.

For ei som kommer fra Marker er det veldig stas å jobbe i en lokalbank og gleder meg til å utvikle meg videre i Eidsberg Sparebank.

 

Henning Brevik

Henning Brevik - Salgssjef Forsikring (Sarpsborg)

Jeg er ansatt som salgssjef skadeforsikring fra 1.september. Mine oppgaver blir salg av forsikring til næringskunder, samt noe privat og landbruk. I tillegg skal jeg hjelpe de andre i forsikrings-teamet i hverdagen. Har alltid hatt et brennende ønske om å bidra til at andre lykkes.

Eidsberg Sparebank har en kjempefordel, siden vi har både bank og forsikring under samme tak. Kunden vil ofte ha alt på et sted. I tillegg til å være en «åpen» lokal bank med personlige rådgivere.

Jeg er 46 år, gift og har 2 barn. Bor på Hevingen i Sarpsborg. Er også ekte sarping. Har mange års erfaring fra salg. Jobbet som salgssjef i 13 år hos Dahles Auto med ansvar for Skoda. Kommer nå fra salgssjef stilling i Gjensidige. Gleder meg masse til å bli en del av denne flotte gjengen i Eidsberg Sparebank.

Håper jeg kan bidra med masse positiv energi og løfte forsikrings-gjengen til et enda høyere nivå.