Hopp til innholdet
Storfamilie
De nye kundeprogrammene byr på noe for alle - uansett alder.
Nyhet

Nye kundeprogrammer

For alle våre bankkunder har vi noen spennende nyheter som vi gleder oss til å dele. Vi har pusset opp kundeprogrammene våre for å gjøre dem enda bedre og mer tilpasset våre kunders behov og ønsker.

Hva er nytt?

  • Nye programmer: Ung, Boost, Basis og Premium er navnene på de nye programmene. Du finner en komplett oversikt over innholdet i disse her.
  • Noe for alle: Alle våre bankkunder blir nå innlemmet i et kundeprogram. Basis krever kun at man er kunde, og gir tilgang til den samme gode rådgivningen, åpne kontorer og smarte digitale tjenester som de andre kundeprogrammene gir. Oppfyller man kravene, kan man også få fordelene i Ung, Boost eller Premium.
  • Prioriterer unge: De under 34 år vil få Ung eller Boost, avhengig av alder. Unge er en prioritert gruppe hos oss, og vi ønsker å gi de en så bra start som mulig.
  • Premium: Har man vært Aktiv Ekstra-kunde, eller har et boliglån eller større innskudd (mer enn kr 500.000), blir man Premium-kunde. Dette er vårt beste aldersuavhengige kundeprogram.
  • Nye og enklere priser: Det er mange tjenester og priser å forholde seg til i bank. Vi har jobbet med å tilpasse prisene nye bruksmønstre og forsøkt å gjøre dette så enkelt og oversiktlig som mulig. Det skal være lett å forstå hva ulike tjenester koster hos oss.
    Du finner en komplett liste over de nye prisene på esbank.no/priser

 

 

Tidslinje som viser at Ung er for det mellom 0 og 17, Boost for 18 til 33, og Basis og Premium for de over det.

 

 

Hva betyr dette for deg?

Alt dette trer i kraft fra 1. august 2024. Du trenger ikke å gjøre noe – vi oppdaterer alt dette for deg, og du kan nyte de nye fordelene uten noe ekstra styr.

Lurer du på noe?

Bare slå på tråden, eller stikk innom oss! Vi er alltid klare for en hyggelig prat og hjelper deg gjerne med spørsmål du måtte ha.

Vi gleder oss til å ta steget videre med deg og gjøre bankhverdagen enklere og bedre. Takk for at du henger med oss!